Ihon- ja vartalonhoitotuotteita

EkoPharma Professional on suomalainen ammattilaissarja ihonhoitoon. Sarja on hoidollisilta ominaisuuksiltaan erinomainen, mutta silti hyvin siedetty. Hoitavat raaka-aineet on valittu eri ihotyypeille sopiviksi. Kasvotuotteiden lisäksi tähän ekologiseen ammattilaissarjaan kuuluu käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteita. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan iho-soluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi. Tuotteiden öljypohjat valmistetaan marjoista ja kasveista. Raaka-aineiden sertifioitu luomuaste on yli 75 %. Eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, väriaineita tai hajusteita. Ei eläinkokeita raaka-aineilla tai tuotteilla. Valmistetaan suomessa 100 %.

Zuii on Australialainen ammattilaismeikkisarja. Kaikkien Zuii tuotteiden pääraaka-aineina ovat luomusertifioidut kukat! Vähintään 95 % raaka-aineista on sertifioidusti luomua. Kauniin lopputuloksen lisäksi ruusun ja jasmiinin nupuista, kamomillan kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista koostuvat meikit hoitavat ja suojaavat ihoasi. Kun meikkaat niin samalla hoidat. Zuii on kukan kosketus kasvoillasi. Zuii kukkaismeikkejä ei testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. Zuii on meikkisarja rakkaudesta luonnonmukaisuuteen ja luontoon.

Alexandria Professional on Kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. BODY SUGARING eli vartalosokerointi on ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.Se mitä laitat ihollesi on tärkeää. Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Flow tarjoaa sinulle tällä filosofialla valmistettua artesaanikosmetiikkaa. Tuotteisiin ei lisätä ylimääräisiä ainesosia, eikä niistä poisteta mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää. Näin ihollesi päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta joka näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona. Kaikki Flow tuotteet valmistetaan omissa tiloissa Hyvinkäällä, ehdottomia luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen ja käsityöperinnettä kunnioittaen. Näin ollen jokainen tuote on valmistettu yksilöllisesti ihmiseltä ihmiselle. Sinun ei siis tarvitse pohtia mistä tuote on peräisin, onko siinä kaikki ihosi tarvitsemat ravinteet, ja miten se on tuotettu.

EcoTools on syntynyt intohimosta luontoon ja kauneuteen. EcoTools lanseerattiin vuonna 2008 ja sarja on siitä alkaen laajentanut kauneustuotteiden valikoimaansa. Uskomme, että yhdessä voimme tehdä maailmasta kauniimman paikan elää. Meitä inspiroi sisäinen ja ulkoinen kauneus sekä maailma ympärillämme. Haluamme näyttää arjessa huolitelluilta ja tuntuu hyvältä tehdä se ympäristöystävällisillä valinnoilla. Myönnämme ettei hektisessä elämänmenossa ja kiireisessä arjessa ole aina helppoa toimia ekologisesti. EcoTools on tiedostetusti valmistettujen kauneusvälineiden markkinajohtaja. Sarja on saanut erityisesti huomiota uskomattoman pehmeillä meikkisiveltimillään. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota valikoiman innovatiivisia ja ekologisesti valmistettuja meikkivälineitä.